søndag den 11. september 2011

Det var dengang

Så er det tid til at lægge lidt nyt på bloggen. Denne udfordring har været lidt anderledes end de tidligere. Jeg skulle komme med udfordringen som kom til at bestå af to billeder fra min barndom, men papirerne og pynten der skulle bruges, ja det var ikke mit valg. Inge-Britt havde pakket en pakke til mig og jeg havde pakket en til hende. Hvad kunne det blive til - ja det var spændende. Jeg så på flere skitser uden lige at finde det jeg søgte - specielt når jeg skulle tænke på den pynt, der var med. Men til sidst fandt jeg en skitse, som jeg brugte en del af. Som I kan se, er der meget gult i papirerne og det er en farve, jeg ikke tidligere har brugt, men måske var dette LO starten på den gule farve.


Det næste billede viser noget af pynten lidt tættere på.


Nu kan jeg så vente på en mail fra Inge-Britt for at finde ud af, hvad den næste udfordring bliver. En ting er dog sikekrt - det er næsten altid en rigtig UDFORDRING.
Ellers går meget af  min kreative tid med at producere julekort - de vil komme på bloggen om et par dage.
God arbejdslyst til alle jer, der skal af sted i den kommende uge.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det blevet super godt de lo - og SÅ godt det er med dig selv :)

    Glæder mig til at se dine julekort - jeg kan ikk rigtig komme igang øv

    SvarSlet
  2. Super flot. er vild med din titel og det er sjovt at se hvordan du har brugt de materialer jeg valgte. Jeg er klar til næste udfordring

    SvarSlet