onsdag den 21. december 2011

Amaryllis og scraphygge med Rasmus


Alle scrappere syntes at det er alletiders at sidde ved skrivebordet - finde billeder frem og så finde det papir, som kunne passe til. På mit forrige blog indlæg havde jeg et LO med, som Rasmus havde lavet. Nu er der lavet både endnu et LO og så et banner, der blev lavet efter mormors model. Jeg fik så spørgsmålet, om hans ting også kunne på bloggen eller det kun var mine. Han fik et ja med det samme og han glæder sig nu til at se, hvordan de sidste to ting ser ud. Det er derfor muligt, at denne blog en gang imellem bliver en "deleblog", men det er da bare rigtig dejligt, at man kan dele sin glæde ved denne interesse med sit barnebarn. LO´et viser Rasmus og morfar. Han var meget interesseret i at se, hvordan billedet - der er fra 2002 - var blevet. 

Det næste billede er det julebanner, som han lavede i mandags. Jeg vil sige, at det er utrolig meget nemmere, når man har en skableon, der kan bruges på en big shot, men det havde vi ikke, så det måtte tegnes og og så klippes.




Det sidste billede er af min amalyllis. Jeg har aldrig haft sådan en blomst tidligere og jeg er meget betaget af den. At være heldig at få en med 2 store flotte stængler og så 4 blomster på hver stængel - det er da super. Jeg fik blomsten af 4 piger, som jeg i en del år kørte i bus med fra Fredensborg og til København. Vi mødes stadig 4 gange om året og det er da fantastisk, når nu to af os er blevet efterlønnere, to ikke bruger bussen mere og den ene er flyttet til Amager. Ja der kan man se, hvad der kan komme ud af at bruge de offentlige transportmidler.


I morgen tager vi til Hjørring for at fejre julen der. Vi ser frem til en køretur UDEN sne.
Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og ser frem til mange gode timer med scrap i det nye år. Tak for jeres hyggelige kommentarer.

1 kommentar:

  1. Kære Rasmus

    Sikke nogle flotte ting du har lavet - glæder mig til at se hvad du laver næste gang. Du er bare så dygtig
    Knus fra Moster

    SvarSlet