mandag den 22. oktober 2012

Kreativ dag

Den 06.10 var der igen kreativ dag i Strandvejskirken i Humlebæk. Vi havde en rigtig god dag og kreativiteten var stor. Vi mødtes kl. 09.30 og inden vi fandt os en plads ved et af bordene, fik vi lige en kop kaffe/te og en bolle.


Da der var flere med, som ikke tidligere har scrappet, ja så havde jeg taget lidt forskelligt med, så de kunne se, hvad de kunne lave. Her er der lidt kortideer

 
Her er det så nogle forskellige ting som stempler, embossingfolderer, dies, punches, sakse, blomster, big shot m.m.
 

 
Jonathan var yderst indtereesret i at se, hvad Cindy var i gang med. Han fik også selv lavet ting, som han fik med hjem.
 
'
 
Vi ved jo alle, at uden mad og drikke, ja så duer heltene ikke og frokost skulle vi da også have. Den bestod af porretærter, græsk brød med fyld af salami og æg, pastasalat og to slags frikadeller og frugt. Der måtte dog efter at billedet var taget, lige gøres plads til to mere, før alle kunne indtage frokosten siddende. 
 
 
Der var hele dagen utrolig stor aktivitet og børnene fik lavet rigtig mange flotte ting.
 
 
Marie havde ikke tidligere prøvet at scrappe, men hun fik lavet både et minialbum om sig selv og et navneskilt til sin  mor.
 


 
Hjælpen var også klar, da Linda lige skulle finde ud af, hvordan man skulle sætte bogstaver korrekt, når man skulle stemple, men Cecilie (i mørk trøje) var der, så det gik fint.
 

Snakken gik lystigt samtidig med, at man lige skulle finde de mønstrede papirer, man kunne tænke sig til det, man gerne ville lave.


Det er jo ikke alle papirrester og andet der bliver på bordet, men godt at der var plads på gulvet.
 
 

Her er det to genetaioner der er i gang med at lave hjertekort - tredje generation lå og sov i barnevognen udenfor.

 
Her er et billede af et par strikkedamer, der absolut var i mindretal denne gang.
 
 

Vi sluttede med kaffe og kage, som Cindy havde lavet. Kl. 16.00 var det slut og tid til den sidste oprydning. Flere har sagt, at de glæder sig til næste gang, der igen er kreativ dag. Tak fordi du kikkede forbi de mange billeder.
 

4 kommentarer:

 1. nejjj hvor i bare rigtigt hyggede jer. super.

  SvarSlet
 2. Det ser ud som i havde en rigtig hyggelig dag

  SvarSlet
 3. I har da godt nok hygger jer, ser det ud til. Og du har udbredt kendskabet til scrapbooking. Hvem ved, hvad det kan blive til ?
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 4. Det lyder hyggeligt og er en rigtig god ide med sådanne kreadage, hvor man kan lære af hinanden!
  God søndag aften.

  SvarSlet