mandag den 20. maj 2013

Hyggescrap, kort og spætten

Det er vist på tide, at jeg får lidt nyt på bloggen. Det er så hyggeligt at være inde på jeres forskellige blogs og se, hvad det lige nu er I er i gang med, men det er bare noget sværere lige at få noget på min egen blog.
Denne gang vil lige vise et par billeder fra vores hyggescrap i tirsdag. Jeg ville gerne forsøge mig med at lave blomster, men det gik nu ikke helt, som jeg gerne ville have det, men snakken gik og det er jo også meget vigtigt.. Som I kan se, blev der arbejdet meget koncentreret af Lissen og Cindy.Det er også blevet til nogle kort. Jeg var ude hos JOP hobby for at hente det nye nummer af Do craft og der kan man altid blive inspireret. Det blev også lige til en papirblok og nogle sløjfer, der passede til.
Der er nu også kun knap 14 dage til vi igen skal have en kreativ dag i Strandvejskirken i Humlebæk og det glæder jeg mig til. Det plejer at være rigtig hyggeligt med både snak, latter og rigtig  mange forskellige projekter, som deltagerne er i gang med.


Jeg har tidligere nævnt, at vi har besøg af et spættepar. Denne gang er det specielt foderautomaten med nødder i, at de er interesseret i. At se dem hænge på mange måder, men alligevel kunne få fat på nødderne, det er da utroligt.

Jeg er lige ved at være færdig med mit album fra vores tur til Barcelona, men det må I vente med til næste indlæg.
I må alle have en rigtig god uge.

8 kommentarer:

 1. super søde kort du har lavet , dejlige farver og sødt design, altid så hyggeligt med kreative dage

  SvarSlet
 2. super flotte kort, hvor må det være dejligt med scrap hygge, og hvor er du heldig med det spættepar ;O))

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle flotte maritime kort du har lavet. Så sommerlige og i de rigtig farver !
  Dejligt med kreative dage - både ude og hjemme. Og snakken er skam vigtig - det ved jeg alt om. Jeg får aldrig lavet noget særligt sammen med andre. DE ANDRE snakker SÅ meget....hihi.
  Skønne billeder af den spætte. Tænk at kunne vride sig sådan....er lidt misundelig....

  SvarSlet
 4. PS: Det lyder spændende med de sko på fotopapir. Jeg tror da det var en fin ide, for så må de stå mere klart i trykket. Gemmer lige ideen. Tak.

  SvarSlet
 5. Å, så fine kort du har laget og så morsomt å ha besøk av hakkespetten. Vi har ikke sett vår på lenge, så den har nok flyttet til Danmark. (smil).

  Ha ei riktig fin uke videre.

  Klem

  SvarSlet
 6. Super søte kort og flotte fotos du viser!
  Takk for hyggelig besøk i bloggen min og dine søte ord :)
  Ha en riktig god uke.

  ♥ klem, Inger

  SvarSlet
 7. Hyggeligt at jeg nu også fandt DIN blog og kan kigge herind i ny og næ. SØDE børnebørn og fine projekter du har gang i - tror den kælkebakke er tæt på hvor jeg bor. =0) Og tak for leverancen af kort til OSH i går.

  SvarSlet
 8. Ha ha, I recognise that machine! I have a big shot just the same :-). It looks like you are all having so much fun and not a spare inch of space on the table! LOVE your beach huts, they are terrific, and is that a woodpecker on your bird feeder? That's fantastic! I've heard them in the woods but don't think I've ever actually seen one. Love to watch the birds in the garden. Tom (my husband) keeps pet hens and quail and they are always such fun to watch, it always makes us smile. Hope you are having some better weather. We had a few good days but it's back to cold and wet again. Roll on Summer! Maddy x

  SvarSlet