fredag den 21. juni 2013

LO med Thea et par kort og valmuer

Solen skinner og det er bare rigtig varmt og tungt udenfor, men det er da heldigvis muligt også at finde lidt skygge. Ja vi mennesker er ikke lette at gøre tilpas rent vejrmæssigt.

I dag vil jeg vise et LO, som jeg har lavet med Thea , da vi var i Ballum på sommerferie. Hun er så god at fotografere og det var svært at vælge imellem alle de billeder med "grimasser", som hun lige den dag kunne komme med.Det næste billede er fra den fødselsdagskalender, som jeg har hængende i køkkenet, så jeg hele tiden kan se, hvem det nu er der skal have det næste kort.
Min genbo - som er svensker - havde brug for et par kort og jeg var så heldig, at jeg havde fået noget papir indkøbt i Sverige og der var et ark med ting med svensk tekst og det var hun meget glad for.


 
 
Det sidste kort er med en die jeg lånte, da vi var til Himmelscrap. Tekanden og kopperne var bare så søde, så jeg var glad for at kunne få lov til at lige få et par stykker

 
Valmuer langs grøftekanten er et syn, som jeg er sikker på, mange bliver i godt humør af. Jeg har også valmuer i min have og inden den sidste regn og blæst, ja så så de sådan ud. Det gør de så ikke mere nu.
 


Nu vil jeg ønske jer alle en rigtig god weekend og for alle, der skal have havefest og lignende en fin Sankt Hans.
 

6 kommentarer:

 1. Sikke da et indlæg...
  Hvor skal jeg begynde, for alle tingene fortjener jo en kommentar !
  Dit LO er jo bare superflot i skønne sommerlige farver og fin pynt. Men med den model (som nok kan lide at være model...hihi)er det jo ingen sag.....

  Din kalender er da bare fantastisk og en god ide at lave på den måde. Jeg har en købe-en i samme stil - der hænger i sommerhuset og pynter. Men det hjælper jo ikke til at huske fødselsdage. Man må jo kunne pynte den med scrapsider - for at bevare ophænget. Det kan jeg vist ikke lave selv så fiks.

  Skønne kort du har lavet og den med T42 er da sjov. Den vil jeg huske.

  Flotte valmuer - og tænk at have en have, hvor alt er højere end 50 cm......Er du klar over hvor dejligt det er ? Jeg kan godt savne mine gamle haveplanter - men ikke alt det klippen ned. Det kan vi så undgå nogle år nu.....Men vi ved jo, det kommer før vi regner med.

  God weekend og Sct Hans. God tur på kosten, som vi siger her.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et lækkert layout. Skønne billeder og flotte sommerpapirer.
  Flotte kort. Ja, det er skønt at kunne låne engang imellem. Vi kan jo ikke købe alt, selvom vi gerne ville ; )
  Rigtig god Sankt Hans.

  SvarSlet
 3. super flot lo , ser godt ud med de 3 billeder lidt på skrå også nogle lækre kort
  God Sct. Hans aften

  SvarSlet
 4. super skønne kort og ret lækkert papir du har brugt og ihh skønne valmuer i din have dem elsker jeg

  SvarSlet
 5. Wowww for en superflott og søt LO!! :)
  Nydelige kort og lekkert pyntet!

  ♥ klem, Inger

  SvarSlet
 6. Oh my goodness, what fabulous photos, she is such a beautiful little girl with a fun personality! Love your layout. Great cards too. Maddy x

  SvarSlet