fredag den 15. august 2014

Nyt legetøj

Alle der har børn ved, at når der kommer nyt legetøj i huset, ja så skal det prøves med det samme. I tirsdags var det store scrappedag her i huset. Vi startede kl. 09.00 og sluttede kl. 15.00. Og der var rigtig mange ting, der skulle prøves af dies og embossingfoldere. Det var desværre ikke mine, men vi havde fået besøg fra Grindsted og Ketty havde taget flere af sine juleting med. Jeg kan godt sige jer, at big shotten kom på overarbejde. Der blev rullet, så jeg ikke var i tvivl om, at jeg havde en højre arm dagen efter. Men jeg var så heldig at få lov til at låne delene til i dag her til morgen, så der er da blevet rullet lidt mere. Et par billeder af Ketty og Neel får I også lige.


Selvom det har været rigtig meget varmt, så er det da blevet til lidt kort her i sommervarmen. 
Jeg så på en blog på et tidspunkt på en blog, at der var lavet et klædeskab, hvor der så hang foldede skjorter indeni. Det var en ide jeg kunne bruge, da vi skal til fødselsdag i morgen. Kortet blev så lagt i en foldet æske og kom til at se sådan ud.
 
 
 
 

Et par kort i den mere feminine afdeling.


Det var hvad det kunne blive til i denne omgang. Der er et par kort mere, men det må komme efter ferien. Vi tager til Bornholm i morgen og det skal blive rigtig dejligt. Fortsat god sommer til jer alle der kommer forbi min blog..


6 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggelig ud og sikke msnge skønne dies. Og det er nogle super flotte kort du har lavet

  God weekend og god ferie

  SvarSlet
 2. ihhhhh super hyggeligt, glæder mig rigtig meget til at vi ses og se alle dine nye skønne indkøb.
  godt fortsat søndag til dig

  SvarSlet
 3. Wowww her var det virkelig mye spennende å se!! :)
  Ha en god og kreativ ny uke.
  Inger

  SvarSlet
 4. sikke mange skønne kort du har fået lavet med så fine detaljer

  SvarSlet
 5. WOW sååå mange pragtfulde kort, du har lavet her Tina. De er super flotte alle sammen, og jeg er da ret vild med dit klædeskab også, det er en fed idé, må jeg nok sige.
  Og tusind tak for besøg og dine smukke ord om min blemotorcykel. Du skulle prøve den, det er faktisk slet ikke svært at lave den.

  SvarSlet
 6. Så kom jeg endelig forbi igen. Du er jo nok hjemme igen fra en ferie på solskinsøen.
  Så mange fine ting du har lavet. Så flot - især da med klædeskabet !
  Det er så dejligt at låne dies og andet. Jeg har også haft abe-arme efter sådan nogle dage. Ind imellem er man jo så heldig at få en die på ferie, og så bliver der rullet i mere adstadigt tempo.

  SvarSlet