fredag den 26. september 2014

Kort

Så blev det endelig tid til endnu et indlæg.  Forstår nok ikke helt, hvorfor det går så trægt med indlæggene, da det jo ikke tager så lang tid, når man endelig har fået taget sig sammen og fundet de billeder, der er taget af nogle af kortene. Jeg syntes at det er let nok at besøge jeres blogge, men noget sværere at få noget på ens egen.
Det første billede er af et kort, der skulle til en af mine brødre, og da en kop (eller flere) af kaffe lavet med forskellige tilberedningsmåder er populært, ja så måtte det blive motivet denne gang. En af Karinas små metalcharms fra hendes give away fandt lige en plads i hjørnet - en kuvert med et hjerte.

 
Jeg er så heldig at have en fødselsdagskalender, så jeg bliver mindet om, hvem og hvornår der er en dag, der skal huskes. September er den måned, hvor jeg støtter det danske postvæsen mest - helt præcist 14 fødselsdage. Det eneste der ikke står på, er hvis der noget andet end det er er årligt tilbagevendende Det kunne f.eks. være et kobberbryllup, men jeg nåede det i sidste øjeblik. Et af de ældre kort i kassen måtte lige en tur til Roskilde.

 
Jeg fik nogle kort af en veninde, som gerne ville have dem "pyntet". Der var 10 i alt, men jeg har endnu kun nået de 6.

 
Ja et kort til en pigefødselsdag er det også blevet til.


Det næste er noget jeg ikke tidligere har prøvet. Jeg er meget glad for at lave kort og bruge embossingfoldere, men denne gang fandt jeg et par vatpinde frem og så lidt blå og grøn distress ink. Det var spændende at prøve, så det vil jeg da helt sikkert prøve igen.
  

Det sidste kort lavede jeg til vores ældre nabo, som efter rigtig mange år gerne ville på en fisketur. Det kunne have været ham, der sad på stenen - der kom ikke noget på krogen
 
Der er også godt gang i julekortene, men dem får I på et senere tidspunkt.
Forrige tirsdag var vi på besøg hos Dorte i Helsingør og jeg kan godt sige, at der blev produceret noget. Vi var 4 piger, 3 big shots, rigtig mange forskellige dies og punches, så vi fik mange gode ting med hjem hver især. Dejligt at sådan noget kan lade sig gøre.
 Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend, som måske også bliver kreativ

8 kommentarer:

 1. ihh hvor er du kreativ. de er alle samme super søde og du er da kreativ. specielt det embossede er min fav. men også det lyserøde med blomsterne er super sødt. ja vi har jo alle måneder hvor det bugner med fødselsdage i min familie er det Oktober og der har jeg jo osse selv ;O))

  SvarSlet
 2. Sikke flotte kort du har kreeret og det med vatpinden ser fantastisk godt ud, god ide

  God eftermiddag

  SvarSlet
 3. hold da op sikke flotte og forskellige kort, så fint med personlige kort

  SvarSlet
 4. Woww så mange flotte kort du har laget!
  Så kreativ du er.
  September er en av de store fødseldag-måneder hos meg også :)
  Ha en riktig god weekend.
  ♥ Inger

  SvarSlet
 5. tak for linket til hvor papiret kan købes, den butik anede jeg ikke eksisterede, ligger 40 km fra mig så den må jeg besøge.
  Du må have en god weekend

  SvarSlet
 6. Wonderful variety of card designs and ideas Kirsten.

  Hugs Diane

  SvarSlet
 7. Så nydelige kort du har laget.
  Tusen takk for fine ord hos meg
  Ønsker deg ei riktig god helg
  Klem

  SvarSlet
 8. Flotte kort Kirsten
  God weekend til dig.

  SvarSlet