fredag den 30. januar 2015

Årets første LO, pyntede æsker og et fodboldkort.

Jeg har gennem et stykke tid gerne villet i gang med at få lavet nogle LO af vores børnebørn og det bare ikke rigtig blevet til noget - før nu. Denne gang er det Pernille, som er i fokus. Billedet er taget af vores svigersøn , men jeg kan rigtig godt lide det. Bjørn har så lagt en maske på, men jeg syntes at det bare gør det lidt spændende.Derfor bliver hun den første i år.Titlen på dette LO blev My sunshine. Jeg er meget begejstret for solen i baggrunden og jeg føler, at hun er en af mine 4 "sole".


Vi var til fernisering på Store Kro sidste fredag. Vores genbo havde fernisering på fotobilleder med motiver fra Fredensborg - og hvad tager man med, hvis det da ikke skulle være en flaske vin. Ja svaret blev en æske chokolade, som fik lidt pynt på af kamera, blonder og et par sommerfugle. Hilsenen læses ved at løfte lidt på den grønne klap med roser under blonden.Jeg fik endnu en gang brug for at pynte en æske chokolade - selv om jeg på forhånd vidste, at modtagerens dårlige syn nok gjorde, at det var yderst begrænset hvad hun ville få ud af "pynten". Men pyntet blev æsken og medens fuglene kvidrede fløj sommerfuglene en tur.
 Min fætter har fødselsdag på mandag og da han er utrolig glad for fodbold måtte det blive et kort med fodbolde. Det blev til et 30 x 30 papir, som b lev foldet nogle gange - med pynt på både de korte og lange sider også af mønstret fodboldpapirer. Under pynten blev der lagt små billeder ind fra et besøg i Fredensborg.
.Et SMIL på forsiden blev skåret på silhouetten.


Jeg håber, at du får en god og kreativ weekend.

3 kommentarer:

 1. Så fine ting du har lavet.... dit LO er så smuk med det flotte billede

  God weekend til dig

  SvarSlet
 2. beautiful! Love that lace you use an those iries are so cute!

  SvarSlet
 3. wau så flotte projekter, flot lo

  SvarSlet