mandag den 17. juli 2017

Jeg bliver lige overrasket hver gang over, at der går så lang tid imellem at jeg får noget nyt på bloggen - men nu er kommer der lidt.
Vi har fået ny terrasse og mangler nu kun at få gravet et lille stykke, og det er bare blevet super godt. Vi har fået nye højbede, så det bliver lettere at passe, når man nu har fyldt år mange gange.
Vi har rigtig mange fugle og det nyder vi. I år har vi ud over det spættepar - vi har haft i flere år - også haft en unge. De første gange blev den madet og senere - ja så tåler den ikke, at der er andre fugle i træet

 
 
Selvom der ikke har været nyt på bloggen, ja så bliver der stadig produceret kort til forskellige anledninger. Vores barnebarn har lige haft fødselsdag og da han er glad for sko, ja så måtter der jo sko på kortet. At en af gaverne den dag så også var sko, ja så blev det lidt mere aktuelt. Han er også meget glad for sine hvide solbriller, så de måtte også på kortet.
 
 
 
De næste billeder er af kort lavet til forskellige anledninger
 
 
 
 
 
 
Jeg vil ønsker jer alle en fortsat god og kreativ sommer.
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Hei, hyggeligt at se dig herinde igen, super flotte kort du har lavet i det stille, og det er da bare skønt med haven, højbedene og spætteparret. det bliver bare så godt for jer. Jeg har jo selv en del højbede og kender godt til forkellen. Alle burde lave dem ;O)) Nyd sommeren og den sparsommelige sol og vi tales ved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde også nogle højbede i forvejen, men disse nye er jeg klar over vil blive super gode. Glæder mig til vi kan ses og prøve at lege ved vandfarve

   Slet
 2. Skønne kort...og så hyggelig med fugleunger i haven

  SvarSlet
  Svar
  1. JA fugle gør i alt fald noget ved os - vi nyder dem rigtig meget

   Slet